Femmornas hembrev v 2

Hembrev v.2

Välkomna till vårterminen i åk 5 och sista terminen på Smulebergsskolan för oss alla!

Nytt för denna termin är att några elever varje vecka kommer skriva några rader om veckan som gått.

Denna vecka bloggar Junie och Agnes.

Hej!

Vi tycker att första veckan i skolan 2020 har varit rolig för att man har fått träffa alla kompisarna igen! Nytt för den här terminen är att vi jobbar mer i halvklass i flera ämnen och har nu nya grupper i idrott. Man blir lite trött dom första dagarna efter en hel ledighet på 2 veckor men det händer väl alla. Ska bli skönt med lite helg.

Magnus Hallgren har blivit sjukskriven pga en liten hjärnblödning men han mår mycket bättre nu. Vi har gjort en krya på dig hälsning till Magnus och lycka till hälsning till Otto som bara ska jobba med elever i Hjo denna termin. Vi har också börjat med EQ enskilt tjejer och killar. Vissa elever har plockat skärp på vår skolgård. Idag har vi övat brandutrymning och övat ringdansen inför måndagens julgransplundring.

Det var nog allt, tack för oss!// Agnes och Junie

Vi har fått önskemål om att åka skridskor med klassen och vi vill redan nu be er titta hemma om ni har skridskor och hjälm. Vi återkommer med datum om och när vi kan boka ishallen.

Vecka 3

Måndag: Gemensam julgransplundring på skolan. Rastledare ansvarar för ringdansen.
Tisdag: Rubinerna: Läsläxa
Idrott
Onsdag:  
Torsdag:  
Fredag: Idrott

Läxor: Rubinerna läsläxa. Ta med bok och lapp

Kommande:

Du gillar kanske också...