Femmans hembrev vecka 50

Veckans sista morgon började med en fin stund då luciagruppen bjöd på stämningsfull sång. En lugn start på dagen.

Vi har ni gjort en skiss och en ritning inför vårt återbruk. På tisdag och onsdag så ska vi skapa våra återbruksprodukter. Vi saknar lite gafflar och några gamla dricksglas. Vi skulle uppskatta mycket om någon har detta över hemma och skulle kunna tänka sig att ta med till skolan på måndag.  

I tisdags firades Nobeldagen på skolan och det bjöds på fin middag i matsalen och det delades ut litteraturpris. Vilka fantastiska texter vi fått från alla. Bra jobbat!  

Klassen samlar nu poäng till en önskelektion och en mysdag och idag så har vi sett att det kommer bli en nästa vecka. Bra jobbat att samla poäng. Vi återkommer med mer information om den i ett hembrev i början av nästa vecka. Klassen har också fått ihop 10 000 poäng på NOMP! Det kommer bli en överraskning för de poängen.  

Ingen idrott på tisdag då tvåorna förbereder en teaterföreställning och vi har en teknik/återbruksdag. Vanliga tider gäller hela veckan. 

Sista läsläxan för denna terminen. Ta med böckerna till skolan. Elevernas ipads kommer att vara kvar på skolan över lovet.  

Tisdag 17 december kommer terminens sista hembrev med information om mysdagen.

Trevlig helg! 

Lotta, Lena, Mats, Iréne, Magnus, Simon och Daniel. 

V 51  
Måndag  
Tisdag Läsläxa – bok med 
TEMAdag Återbruk 
Onsdag TEMAdag Återbruk 
Torsdag  
Fredag Mysdag 

Läxor: Läsläxa tisdag 

Kommande:  

Jullov v.52  

Skolan startar onsdag 8 januari 2020 klockan 8.10 

Du gillar kanske också...