Femmans hembrev v 46

(rätt vecka 😉 )

Vi avslutade vårt Tibro-tema med ett besök på Inredia där vi tittade på utställningarna om Tibro och sedan fotade vi och skrev om någonting där som vi tyckte var intressant. Vi fick även en liten nyckelring/ficklampa av kommunen. Nu har vi bara det sista kvar att samla ihop det fantastiska arbetet i en bok och sedan är vi redo att börja med vårt tema om återbruk.

Alla ska ha fått hem en inbjudan till utvecklingssamtal. Viktigt att den fylls i och tas med till skolan. Samtalen börjar under veckan 47. Eleverna förbereder sig i skolan inför samtalen och utvärderar de gamla målen och tänker ut nya mål.

Denna vecka har vi haft en hopprepsutmaning med Häggetorp och varje rast 9.30-10.00 så har skolan hoppat och räknat sina hopp. Vilken aktivitet det varit på skolgården. Bra jobbat alla elever och lärare på skolan oavsett vem som vinner eftersom vi har hållit igång så otroligt bra!

I tisdags så började vi med Kompissamtal i grupp som en del i vårt EQ arbete. Det var många som vågade prata och berätta. Tack att ni var så modiga! Detta kommer vi fortsätta med det varje vecka.

Trevlig helg!

Lotta, Lena, Mats, Iréne, Magnus, Simon och Daniel.

v 47 Utvecklingssamtal börjar
Måndag Elevens val
Tisdag Läsläxa – bok med
Idrott
Onsdag  
Torsdag Engelskaläxa
Fredag Idrott

Läxor:

SV: Läsa i sin bok och svara på frågor
Eng: Läsa texten, träna på orden – förstå vad de betyder och skriva dem
Ma: NOMP uppdrag

Kommande:

v.47 – 49 Utvecklingssamtal

26/11  Studiedag

Du gillar kanske också...