Hembrev v.38

Sista badveckan är nu gjord, nästa vecka har vi vanlig idrott. Framöver kommer idrotten att vara inne i gympasalen så påminn gärna ditt barn om idrottskläder och duschhandduk.

Denna vecka fick vi reda på resultatet av skoljoggen, tyvärr förlorade vi mot åk 5 med några ynka varv… Eleverna är redan taggade för nästa års skoljogg för att erövra den omtalade pokalen. Tillsammans på skolan sprang alla elever ca 2300. Årligen delar vi lärare på summan och skänker pengar till barncancerfonden.

I veckan har eleverna fortsatt med sina faktatexter om djur. De har också fått börja skriva på en trollsaga i par eller enskilt. I de andra ämnena har vi fortsatt med de områden som tidigare vecka.

I veckan var ledtråden till GOTW: färgskiftande allätare… Det rätta svaret är kräfta. Vi har haft lyxen att Jessica Fi kunnat ta med sig kräftor till skolan idag. Alla elever har fått smaka på en kräfta.

Nästa vecka är det föräldramöte, eleverna får med sig en lapp idag (fredag) där vi gärna vill att ni fyller i antal personer som kommer. Eleverna ska ta med sig lappen tillbaka på måndag.

Trevlig helg önskar vi i åk 4!

Vecka 39:

MåndagIdrott
Tisdag
OnsdagFöräldramöte 18.30
Torsdag
FredagIdrott, MA-läxa, Engelska läxa

Du gillar kanske också...