Hembrev årskurs 1 vecka 23

Hejsan!

Här kommer näst sista hälsningen från oss i årskurs ett. Juni månad, vår första sommarmånad, är här och det är fem skoldagar innan skolavslutning och sommarlov. Solen skiner och det känns i luften att sommaren är på gång.

Senast måndag 10 juni önskar vi att alla elever lämnat in sina ipad och ipadladdare. Dessa kommer samlas in och uppdateras av tekniker under sommarlovet. Kartongen som tillhör ipaden kan vara kvar hemma.

På tisdag 11 juni åker årskurs ett till Örlen för en gemensam utflykt. Vi åker buss från skolan 8.30 och får lunch serverad utomhus den här dagen. Vi kommer ha olika aktiviteter i blandade grupper. Bussen kör oss tillbaka till skolan klockan 12.00

Eleverna får ha med sig fika som äts när vi kommer fram. Som vanligt gäller ”lagom” fika och ingen läsk. Vi hoppas på en härlig dag tillsammans!

Det finns en del kläder kvar på elevernas hyllor och i hallutrymmen i gröna respektive gula villan. Vi kommer att samla ihop alla kvarglömda kläder och lämna till insamlingen nästa torsdag 13 juni. Ta gärna en titt om något tillhör ditt barn.

Nästa fredag 14 juni är det så dags för skolavslutning i Equmeniakyrkan. Årskurs 1 möts vid klockstapeln 8.20 för att tåga in tillsammans i kyrkan där familj sitter bänkade. Avslutningen beräknas ta ungefär en timme à ca 9.30 och efteråt samlas klasserna vid klockstapeln igen för att önska varandra ett skönt sommarlov.

 

Avslutningsvis vill vi tacka alla som hade möjlighet att komma till klassernas Öppet hus i måndags! Det är alltid lika trevligt att träffa er och även få se hur stolta eleverna var när de visade upp sina klassrum, arbetsböcker och övriga alster.

Inför vecka 24 Kvarglömda kläder söker ägare
Måndag 10/6 Vi övar avslutningssånger i kyrkan
Tisdag 11/6 Utflykt till Örlen
Onsdag 12/6
Torsdag 13/6
Fredag 14/6 Skolavslutning i Equmeniakyrkan klockan 8.30

Årskurs 1 samlas vid klocktornet klockan 8.20

 

Ta hand om er och ha en trevlig helg! Hälsningar Vi som arbetar i årskurs 1

Du gillar kanske också...