Hembrev f-klassen v 23 – 24

Hej!

Vi hade en jättehärlig utedag i måndags. Tacos och bananer med choklad stod på matsedeln i skogsrestaurangen. Barnen fick hjälpa till att skära grönsaker och fixa foliepaket med bananer och det klarade de jättebra. (Se bloggen Flotten).

Nästa vecka ser ut så här:

Måndag: Vi går hem till Oscar i ettan och tittar på fåren och hönorna mm. Skicka med en PAPPERSKASSE så kan barnen packa ner sina saker under veckan. OBS! Skicka även med BADKLÄDER OCH HANDDUK om vi går och badar.

Tisdag: Klassens dag. Barnen får klä ut sig om de vill men behöver också ha vanliga kläder för att kunna byta om det t.ex. blir väldigt varmt. Barnen har önskat att bada så det gör vi om vädret är ok. Vi kommer också att åka hem till mig och åka linbana.

Onsdag: Övningar inför skolavslutningen. Skolans årliga dragkamp mellan elever och även mellan elever och personallag.

Torsdag: Vi går som vanligt den dagen. På kvällen avslutning. Ni har fått en infolapp om skolavslutningen hemskickad med barnen idag.

Ha en fin helg!

Karin och Olle

Du gillar kanske också...