Hembrev v 12 3F

Hej!
Den här veckan har vi börjat med de nationella proven. Vi har gjort självbedömning i svenska och matematik. Dessutom har eleverna gjort ett muntligt prov i matte där man får resonera i grupp. Eleverna verkar ändå ganska lugna inför proven då de redan har testat på hur proven kan gå till.
Nu börjar jag lägga in hembreven i vår lärplattform Infomentor parallellt med den vanliga bloggen och efter några veckor lägger jag bara in hembrevet i infomentor. Ni har fått hem ett brev om hur det fungerar. Blir det problem med Infomentor så hör av er till Ulrik på den adress som står i brevet.
På onsdag är det simning för alla så ta med badkläder.
På torsdag är det elevens valdag igen då eleverna har fått välja ämne som de vill fördjupa sig i. Ingen idrott.
Veckans GOTW var Kronprinsessan Victoria. Nästa veckas ledtråd är Järnhjärtan.
Trevlig helg!
Towa

Vecka 12:
Måndag:
Tisdag: slöjd, bussen går 7.35, långdag.
Onsdag: Simning.
Torsdag: Elevens valdag. Ingen idrott. Långdag.
Fredag: idrott, matteläxa, läsläxa.

Du gillar kanske också...