Hembrev f-klassen v.11-12

Hej!

Nu är vi äntligen färdiga med Cogmedträningen! Alla har verkligen kämpat bra även om det har varit lite svårt ibland. Vi ska fira detta med något gott som vi ska äta. Nästa vecka får barnen komma med idéer om vad vi ska baka.

Vi har varit i skogen några gånger. Vid ett tillfälle hade vi bokstavsjakt, en annan gång lekte vi en lek som handlade om att beskriva olika djur i skogen. I onsdags var f-ettan indelade i lekgrupper med 4-5 barn i varje. Några var i grusgropen och några var inne. På måndag leker samma grupper igen men de får byta lekställe – allt för att träna på att leka med kompisar man inte leker med så ofta.

Vi har börjat att prata om fåglar tillsammans med ettan. Vi har tittat på filmer om fåglar och eleverna har fått rita en domherre. Nästa vecka gör vi klart bilderna.

På torsdag har vi elevens val. Alla elever jobbar i åldersblandade grupper hela dagen.

Veckans GOTW var Prinsessan på ärten. Nästa veckas bokstav är Yy. Ledtråden: “pratande klädesplagg”.

Jag trodde att jag skickade hembrevet i fredags men det blev något fel så det kommer idag istället.

Karin och Olle

Du gillar kanske också...