Hembrev 5f vecka 1

Hejsan

Gott nytt år till er alla. Hoppas att ni haft en skön ledighet. Stort tack för våra julklappar! Det var väldigt uppskattat. Alla hälsar så gott.

Nu är det dags att starta upp en ny termin. Vi börjar på tisdag den 8/1 och går som en vanlig tisdag till 14.20 och har idrott precis som vanligt.

Vi har fått ändra lite i schemat, därför skickar jag med ett nytt schema hem första skoldagen. Berit, vår nya lärare på skolan, kommer att arbeta några timmar i klassen. Hon kommer att vara med på all engelska och en längre svensklektion. Jenny fortsätter att ansvara för matten, men Berit kommer att ha måndagens mattelektion. Ann-Sofie jobbar vidare med No och teknik. Ida kommer att vara med i klassen, men inte lika mycket.

I svenska har eleverna en bokredovisning som ska vara klar nästa vecka, så veckans enda läxa är att göra klart och förbereda den. Vi har gått igenom hur den ska göras och de har fått med sig ett papper med allt som ska vara med. Det är en muntlig redovisning där de ska använda sig av stödord, så det är bra om de kan öva för er hemma i veckan.

Varmt välkomna tillbaka! Nu kör vi ny termin med nya krafter!

Vänliga hälsningar Jenny, Ida, Berit, Ann-Sofie och Helen

Du gillar kanske också...