Hembrev v. 49 3F

Hej!
I matten jobbar vi vidare med multiplikation. Veckans läxa är sexans tabell. I so har vi pratat om järnvägen mellan Skövde-Karlsborg och dess betydelse. Maggan har jobbat med Kramdalen-boken och fortsätter nästa vecka.
På tisdag är det innebandyturnering. Alla ska komma ombytta till skolan. Glöm inte att ta med gymnastikskor. Man får ta med egen innebandyklubba om man vill, annars finns det att låna. Har man glasögon så tag gärna med det också.
På onsdag den 5/12 är det föräldraföreningsmöte kl. 18.30. Pähr Nyström kommer och svarar på frågor.
På torsdag är det NO-prov på rymden. Alla har fått hem ett papper att läsa på.
På fredag är det nobelfest. I veckan har vi jobbat med ett bidrag till Nobelpriset. Klassen röstade på olika kategorier och det blev ett bidrag i skapande. Be gärna barnen att berätta vad de har gjort. På fredagen får man klä sig lite extra fin om man vill. Eftersom det är Nobelfest så utgår idrotten.
Svaret på veckans GOTW var advent. Nästa veckas ledtråd är ”Ond drömkvinna”.
Trevlig helg!
Towa

Vecka 49
Måndag:
Tisdag: slöjd, bussen går 7.35, långdag. Innebandyturnering.
Onsdag: läxhjälp. Föräldraföreningsmöte 18.30.
Torsdag: idrott, läsläxa, NO-prov, långdag.
Fredag: Nobelfest, ingen idrott, matteläxa sexans tabell.

Du gillar kanske också...