Hembrev vecka 10

Hallå

Nästa vecka är det bad i Karlsborg. 3E badar på onsdag och 3D på fredag.

Nu drar Nationella Proven igång! Vår förhoppning är att klara av 2 prov i veckan, och då beräknas vi vara klara vecka 19. 3E kommer ha onsdagar och fredagar som sina provdagar, och 3D kommer att ha proven på onsdagar och torsdagar. MEN detta är vår plan, men ändringar kan ju ske av en mängd olika orsaker.

En klassiker kommer här: Se till att ditt barn har med sig kläder efter väder till skolan! Tanken är att de ska leka mellan lektionerna och det görs utomhus på rasterna!

I helgen få alla föräldrar en läxa från oss:

  1. Prata om hur man beter sig i matsalen. Allt i från bordsskick, artighet samt vikten av en varierande kost. Vi har bra mat och det finns alltid något att välja på. Ofta är det mer än en rätt, samt att vi har ett stort och varierande grönsaksbord. Vi har pratat kost här i skolan och kommer fortsätta med det då vi ser att de behöver förstå att maten är viktig för att växa, utvecklas och orka!
  2. Tyvärr har det blivit vanligt förekommande att man inte duschar efter idrotten. Vi har inte möjlighet att alltid vara kvar i omklädningsrummen hela tiden. Prata med ert barn om vikten av att duscha efter gympan. Är det så att ert barn inte ska duscha av någon anledning, vill vi ha lapp från er föräldrar.

Planering vecka 11:

Måndag

Tisdag      idrott inne

Onsdag     SV-läxa läsförståelse, matteläxa     OBS! BAD 3E

Torsdag

Fredag     idrott inne        OBS! BAD 3D (alltså både bad och idrott!)

Du gillar kanske också...