Hembrev vecka 9

Hej

På måndag är det studiedag = ingen skola.

Tills på onsdag är det en liten annorlunda svenskaläxa. Vi tar lite paus med läsläxan, och anpassar i stället läxan lite inför de nationella proven. Alla barn har fått med sig en plastficka hem med information.

Tack till er som kom på föräldramötet i onsdags. Det var viktig information om nya Infomentor där all information kommer att läggas upp framöver. Alltså inga hembrev i pappersform även om man vill ha dem sitt kylskåp. I runda slängar är det över 900 A4 papper vi kommer spara på detta.

Det var allt för denna gång!

Planering vecka 10

Måndag                 STUDIEDAG

Tisdag                    Idrott inne

Onsdag                  Svenskaläxa läsförståelse    Matteläxa

Torsdag

Fredag                   Idrott inne

Du gillar kanske också...