Hembrev vecka 23 för klass 1e, och 1d.

Tack alla för en trevlig gemenskapskväll. Härlig att så många familjer hade möjlighet att komma. Kommande vecka kommer vi att arbeta klart med våra påbörjade arbeten. Eleverna kommer få ta med sig sina saker hem. Vi vill att varje barn tar med sig en namnad papperspåse senast på måndag.

På torsdag morgon kommer vi åka till Kyrkefallakyrka för att träna inför skolavslutningen. Skolavslutningen börjar kl. 8.00 på fredag i Kyrkefallakyrka. Alla elever måste vara på plats 7.45 för att hinna ställa upp utanför kyrkan. Efter avslutningen samlas vi en kort stund för att säga hej då, sedan får ni och barnen åka hem. Alla elever har fått med sig en separat informationslapp ang. skolavslutningen.

Idag, fredag den 8/6, är sista dagen att svara på skolans enkät. Det har varit relativ låg svarsfrekvens så har ni möjlighet gå in på länken och besvara frågorna. Det tar bara någon minut.

https://goo.gl/khxP3P

 

Information ang. åk 2 kommer skickas hem i anslutning till skolstarten. Eleverna börjar skolan tisdagen den 21/8.

 

Mån: Idrott

Tis:

Ons: Idrott

Tor: Träning i Kyrkefalla

Fre: Skolavslutning

 

Vi önskar en härlig ledighet och vi längtar efter ett nytt läsår tillsammans!

Maria, Marie, Kristina, Viktoria, Sanna och Janna

Du gillar kanske också...