Särskilt hembrev v.22

Hej!

Nu är det endast två veckor kvar för era barn i åk 1. Här följer lite viktig information för er att ta del av.

Skolavslutningen för förskoleklass och åk 1 sker fredag 15 juni kl. 8.00 i Kyrkefalla kyrka. Samling sker utanför kyrkan 7.45. Syskon sitter tillsammans med familj. Efter den gemensamma avslutningen i kyrkan samlas barnen en kort stund utanför kyrkan för att säga trevlig sommar. Enskild inbjudan till skolavslutningen kommer.

Eftersom Kristina efter sommaren börjar arbeta i förskoleklass och Maria går på mammaledighet får vi en del personalförändringar när era barn börjar åk 2. Vi kommer att utveckla vårt samarbete mellan klasserna för att på bästa sätt få en inspirerande och lärorik verksamhet. I samråd med Börje, med tanke på organisationen i stort på skolan, kommer varje klass att få två klassansvariga lärare.

Klassansvariga för

1D 1E 1G
Marie Mikkelsen  Sanna Kajerlöv  Viktoria Löfgren
Janna Wigenstam  Nathalie Flink  Isabell Jonsson

Vi ser fram emot ett härligt år i åk 2 tillsammans med era underbara barn!

Ha en bra solig helg så ses vi på vår gemensamma trivselkväll tisdag 5/6 kl. 18.00.

Med vänliga hälsningar

/Fröknarna i åk 1

 

Du gillar kanske också...