Hembrev vecka 22

Hej

Detta blir terminens sista hembrev, så det gäller alltså både för vecka 23 och vecka 24 som är skolavslutningsveckan.

Vi går mot slutet och ska snart börja packa ner våra skolarbeten. Därför vore det bra att man tar med en namnad papperskasse eller liknande till skolan så fort som möjligt.

tisdag nästa vecka åker vi på utflykt till Hjo och vandrar längs Hjo-ån. Det ska bli varmt och fint så tänk på att ha kläder efter väder, bra skor att gå i och mycket att dricka. Alla elever får lunch utkörd från skolan (pastasallad), men en liten fika får man ta med hemifrån.  Vi åker buss, och sluttiderna är samma som en vanlig tisdag. Vi hoppas på en rolig och härlig dag utomhus!

Observera att det är Sveriges nationaldag på onsdag så då är vi lediga!

När det gäller själva skolavslutningen så är den fredagen den 15/6 vecka 24 klockan 10.00 i Kyrkefalla kyrka. Vi samlas senast klockan 9.45 utanför kyrkan och ställer upp klassvis. När det är klart i kyrkan samlas vi åter klassvis utanför kyrkan och önskar varandra ett skönt sommarlov 🙂 Här vill jag också informera om att vi från kyrkan fått direktiv om att alla syskon som är med i kyrkan ska sitta hos sina föräldrar, och inte i fönster och i gången! Detta är bl.a. en ren säkerhetsåtgärd i fall det börjar brinna.

Efter vårt långa, härliga sommarlov träffas vi åter måndagen den 20/8 klockan 8.10 utanför nuvarande 2E:s klassrum. De som kommer arbeta i blivande åk 3:s arbetslag är Ingrid, Marie, Sofia, Liza, Natacha och Lars. Detta är vad vi vet idag i alla fall. Ramtiderna för ht-18 är måndag-torsdag 8.10-14.00, samt fredag 8.10-12.20. Blir det ändringar så återkommer vi om det!

Planering vecka 23:

Måndag

Tisdag      Hjo-utflykt (fika och lämpliga kläder)

Onsdag    NATIONALDAGEN = LEDIGT

Torsdag    Idrott (ute),   Veckans-ord

Fredag     

 

Planering vecka 24:

Måndag

Tisdag     idrott (ute)

Onsdag

Torsdag   idrott (ute)

Fredag  SKOLAVSLUTNING ! 10.00 (samling 9.45) KYRKEFALLA KYRKA

Du gillar kanske också...