Idrottsnytt årskrurs 1

Hej!

Nu är det inte många veckor kvar på denna termin och inte heller så många idrottslektioner kvar. Vädret har bjudit på strålande sol så vi har passat på att vara ute. Vi kommer vara ute de idrottslektionerna som återstår om vädret håller i sig. Tänk på passande kläder och skor efter väder.

Nästa vecka onsdag 30/5 blir det ingen idrott för 1D då de kommer lyssna på skolans förebilder till temat ”vi är Häggetorp”. För 1E och 1G kommer det bli idrott men vi kommer tyvärr inte ha tillgång till omklädningsrummet så denna dag kan de använda sina vanliga kläder.

Jag vill passa på att berömma era barn den dagen vi hade kartkunskap och orientera oss i skolans område. De var duktiga på att läsa av kartan och hittade alla bokstäver de skulle hitta som bildade ett ord.

De sista veckorna kommer vi leka lekar, prata lite om allemansrätten och även ha en friluftsdag.

Jag passar på att tacka för denna termin och önskar er alla en trevlig och solig sommar. Vi ses på skolavslutningen.

Med vänliga hälsingar

Elisabet

Du gillar kanske också...