Hembrev vecka 21

Vilken härlig vecka vi haft i Indiens tecken. Vi har lärt oss om påfåglar, bengaliska tigrar, hinduistiska gudar, indisk dans och musik samt fakta om landet.

Under de sista veckorna kommer det hända många olika saker som gör att barnens dagar ser lite annorlunda ut.

 

Vecka 22

Denna vecka kommer skolan anordna två stycken ”Vi-dagar”. Under Vi-dagen kommer skolans klasser blandas och göra olika aktiviteter under dagen. 1e har sin Vi-dag på torsdag. Detta kommer innebära att röd grupp kommer sluta lite senare än vanligt, kl 13.00.

1d har sin Vi-dag på fredagen och då kommer både röd och blå grupp få sluta senare än vanligt, kl 13.00.

Barnen behöver ha med sig vattenflaska och oömma kläder till Vi-dagen.  Kläder efter väder, vi är ute även om det regnar.

 

På onsdag kommer Joshi Helgesson och Anders Eriksson till skolan för att inspirera barnen. Detta är en del i vårt Häggetorpsarbete vi haft under vårterminen. Detta innebär att 1d:s gympalektion utgår. 1e har idrott men behöver inte ha med sig gympakläder.

 

Vecka 23

På tisdag, den 5/6 har vi vår gemensamma kväll tillsammans med alla ettor samt familjer. Glöm inte lämna in svarsblanketten. Eleverna har förberett frågor till en tipspromenad utifrån det vi lärt oss under åk 1.

 

Onsdagen, den 6/6 är vi lediga då det är nationaldag.

 

Fredagen, den 8/6 är sista dagen att fylla i den årliga enkätundersökningen. Detta är länken ni vårdnadshavare använder er av: https://goo.gl/khxP3P

 

Vecka 22

Mån: Idrott

Tis:

Ons: Idrott 1e inget ombyte, läsläxa tillbaka, läsläxa hem

Tor: Vi-dagen 1e röd grupp slutar 13.00

Fre: Vi-dagen 1d slutar slutar 13.00

 

Vecka 23

Mån: Idrott

Tis:

Ons: Lediga, nationaldag

Tor: Kabaré. Läsläxa tillbaka

Fre: Vårdnadshavare lämna in enkät senast

 

 

 

Du gillar kanske också...