Hembrev vecka 51

I veckan har vi arbetat med bokstaven Dd. Vi har räknat addition och subtraktion där det saknas en term. 1d har målat och skrivit meningar om drakar. 1e fick ett uppdrag i deras snällkalender från friends att skriva ett positivt brev så de skrev ett brev till fadderbarnen i förskoleklassen.

Nu är det en vecka kvar i skolan. Denna vecka kommer vi vara med på den årliga polonäsen, vi ska även titta på 4:ornas julspel. I klassrummet kommer vi arbeta med det sista kapitlet i matteboken samt repetera de senaste veckornas bokstäver. Vi kommer även att tömma våra lådor och tidskriftssamlare på ofärdiga arbeten. Ingen läsläxa eller matematikläxa denna vecka.

På måndag är det sista badtillfället för i år. Det är den röda gruppen som badar.

Vi startar upp vårterminen på tisdag den 9 januari då kommer en ny lärare, Sanna Kajerlöv, till vårt arbetslag. Alexander som varit vår resurs kommer få annat uppdrag på skolan.

 

Mån: Bad röd grupp

Tis: Polonäs

Ons: Julspel

Tor:

Fre: JULLOV (lediga)

 

 

Vi önskar er alla en trevlig jul och ett gott nytt år!

 

Maria, Marie och Janna

Du gillar kanske också...