Häggetorps förskoleklass på besök

Många kreativa tankar när barn från Häggetorps förskoleklass kom för att tillverka sitt egna tivoli, utifrån deras ritningar. Barnen har under hösten arbetat med Danmark och Köpenhamns tivoli. När de kom till oss på Centrumskatten hade de med sig sina ritningar som de arbetat tillsammans med i klassen. Vi gick runt på Centrumskatten och barnen fick gå runt och lära känna materialet för att se vilket material de kunde använda till sin åkattraktion eller kiosk.

Vilka nya möjligheter materialet får när det möter nya tankar och fantasin bara sätter gränser. Sågspån blev trämossa, knappar och pinnar blev kameror i berg- och dalbanan, tomma risifruttibägare blev karuseller, är bara några exempel på vad som skapades. Vilka fantastiska ögonblick och kreativa möten vi fick tillsammans! Ett stort tack för att ni kom och på återseende!20161108_182209000_ios

Du gillar kanske också...