Ängens förskola på besök

Under November/December har 5-åringarna på Tibros förskolor möjlighet att komma ner till oss för att lära känna materialet. Förra veckan var Ängens 5-åringar på besök hos oss. Ett av deras uppdrag blev att hitta material och dekorera en gran som vi gjort av spillmaterial. Barnen hade många smarta lösningar på hur materialet skulle fastna på granen utan att använda lim. Vilket vi vill uppmuntra till, att inte behöva limma fast allt, utan då kan vi använda vårt material om och om igen, materialet får nytt liv i många olika konstellationer.

I vårt “vita” rum projicerade vi bl.a. ett skepp, det blev samarbete och en kreativ lek med det nya vita materialet i rummet.

Tack för att ni kom och på återseende!

20161211_211945000_ios 20161211_211952000_ios

Du gillar kanske också...